2013-24.srpen

Název

2013-24.srpen

Popis

Zpráva ze služby dne 24. 8. 2013
Vedoucí dne: cap. Jack Podparou (Martin Kaiser)
Služební oddíl: č. 16
Jídelníček: snídaně – šunka, šlehané máslo, pečivo, chléb, čaj, mléko
oběd – vývar s drobením a kapáním, plněný paprikový lusk, houskový knedlík
večeře – pirátské překvapení (mexická kapsa)
Program dne: Dopolední hodiny jsme strávili na Pirátskému trhu s příhodným přívlastkem Mega. Byli jsme svědky mimořádného nasazení všech Jankováků, kteří se snažili na jednotlivých atrakcích získat co nejvíce jankovských korun, aby si poté mohli zakoupit zboží nejrůznějšího druhu. Samozřejmostí byly pochutiny hyzdící vysportovaná těla, dále bylo na výběr velké množství hraček, krásné šperky z Fima a korálků, ale suverénně největším hitem byly ručně vázané náramky z Paracordu. Toto exkluzivní zboží bylo možno zakoupit jak v kamenném obchodě, tak vydražit v aukci. K náramkům se dostali i ti nejmenší, tedy pokud aktivně soutěžili a naspořili si požadovanou částku.
Odpoledne strávily jednotlivé oddíly dle svého programu. Nejstarší chlapecké oddíly připravily obrovskou hranici, která tohoto večera vzplane mohutným plamenem. Aby nevzplálo nic jiného, bude na celý průběh akce dohlížet skvěle fyzicky a takticky disponovaná Služební požární hlídka. Při uvedené příležitosti se rozloučíme s Jankováky, kteří s námi letos strávili svůj poslední rok na táboře. Mnozí z nich tu s námi byli již po osmé. Věřím, že se s mnoha z nich na Jankově opět za dva roky sejdeme, kdy budou jistě výborně zastávat roli praktikantů a praktikantek.
Sic se nám počasí vydařilo a program byl pestrý, předposlední den má vždy mírně nahořklou pachuť.

Období

Statistiky

  • 76 fotek
  • 0 se líbí

Nastavení

Nahlásit album
Slevy 25 % platí na všechny dárky z fotek. Vytvořte si z vašich fotek snadno fotoknihu, plakát, fotky na zeď a další fotoprodukty. Sleva platí po zadání kódu: Vajicka
S kódem: Vajicka Akce platí do 14. 4. 2024
Zjistit více
Reklama

Pokračujte v prohlížení

Jestli se vám album líbí…

Přihlásit se na Rajče Prohlédnout znovu
Spustit prezentaci Zastavit
TIPZměny uložíte také pokračováním na další fotku či video a zrušíte je klávesou ESC.
Přidejte do popisu štítky (např. #svatba #cestování) a fotku či video tak objeví více lidí.
2013-24.srpen
Komentáře Přidat