2013-23.srpen

Název

2013-23.srpen

Popis

Zpráva ze služby dne 23.8.2013
Vedoucí dne: cap. Sarka Farka (Šárka Zavázalová)
Služební oddíl: č. 13
Jídelníček: snídaně – lučinová pomazánka, pečivo, chléb, čaj, mléko
oběd – květáková polévka, karbanátky, brambor, rychlokvaška
večeře – kuřecí roláda, rýže
Program dne: Jednotlivé posádky se účastnily pod vedením svých kapitánů individuálního oddílového programu.
Vyhodnocení dne: Po chladné noci se piráti na ostrově Janomajka probudili do krásného slunečného dne. Vál příznivý vítr, který sliboval bukanýrům spoustu legrace a dobrodružství.
Na společnou plavbu po širém moři se například vydaly nejmladší pirátky z 1. oddílu dohromady se starými a ostřílenými piráticemi z oddílu 15. Čas si krátily vyráběním krásných papírových růží, kterými si ozdobily svou loď, kterou tak nelze přehlédnout na míle daleko.
Také se nám navrátili borci z 8. a 10. oddílu z ostrova Blaník, kde přes noc zakotvili. Nemohli si tamní moře vynachválit. Vody tam jsou klidné a čisté, přístavy lákají k drancování a atmosféra tohoto bájného ostrova nabízí nejedno velké dobrodružství.
Zatímco v táboře se chystá hranice na poslední táborák. Této nelehké úlohy se chopili ti nejzkušenější a nejnamakanější frajeři ze 14. a 16. oddílu. Nutno přiznat, že se svého úkolu chopili zodpovědně a se vší vervou, takže nám před očima roste táborák, který se svými rozměry pomalu blíží velikosti jankovského srubu ? (a to jsou teprve v polovině). Snad nevzplane i loď Černá perla kapitána Breta Silvera.
Mezitím zhýralé a sličné bukanýrky ze 2. kategorie potrápily svá těla při Zumbě. Pohled to byl věru krásný a nejedno pirátské oko se pokochalo tou krásou a šikovností.
Den jsme zakončili na pravé nadupané diskotéce, kde celá posádka trsala o stošest, že vypudili ze své díry i starou mořskou chobotnici, která Janomajku už léta ohrožovala.

Období

Statistiky

  • 59 fotek
  • 0 se líbí

Nastavení

Nahlásit album
Slevy 25 % platí na všechny dárky z fotek. Vytvořte si z vašich fotek snadno fotoknihu, plakát, fotky na zeď a další fotoprodukty. Sleva platí po zadání kódu: Vajicka
S kódem: Vajicka Akce platí do 14. 4. 2024
Zjistit více
Reklama

Pokračujte v prohlížení

Jestli se vám album líbí…

Přihlásit se na Rajče Prohlédnout znovu
Spustit prezentaci Zastavit
TIPZměny uložíte také pokračováním na další fotku či video a zrušíte je klávesou ESC.
Přidejte do popisu štítky (např. #svatba #cestování) a fotku či video tak objeví více lidí.
2013-23.srpen
Komentáře Přidat