2013-16.srpen

Název

2013-16.srpen

Popis

Zpráva ze služby dne 14. 8. 2013
Vedoucí dne: cap. Jack Podparou (Martin Kaiser)
Služební oddíl: č. 16
Jídelníček: snídaně – medové máslo, pečivo, chléb, čaj, mléko
oběd – frankfurtská polévka, plněné bramborové knedlíky, zelí
večeře – krupicová kaše barvy modré
Program dne: Celá táborová posádka se účastnila Letních Jankovských olympijských her
Vyhodnocení dne: Po chladnější noci jsme se probudili do krásného slunečného dne, podmínky pro sportování byly naprosto ideální.
Po slavnostním zahájení se táborové osazenstvo rozdělilo do jednotlivých družstev, ve kterých děti reprezentovaly své barvy.
Dopoledne bylo věnováno individuálním sportům. Soutěžilo se v následujících disciplínách: skok do dálky, hod kriketovým míčkem, plavání, šplh. Všichni ze sebe vydali to nejlepší, vždyť byli mohutně hecováni svými vedoucími a kamarády z družstev.
V odpoledních hodinách začali Jankováci soutěžit ve skupinových disciplínách: divácky velmi atraktivní přetah lanem, střelba na branku, běh družstev s duší (z traktoru).
Byli jsme svědky mimořádných výkonů. Děti si otestovaly své fyzické schopnosti a psychickou odolnost. Jejich snažení bylo zaznamenáno na kamery.
Večerní nástup byl věnován především vyhodnocení jednotlivých disciplín. Nejdříve těm individuálním, poté skupinovým, které budou započítány do CETEHu. Dočkali jsme se několika překvapujících výsledků, kdy i družstva bez největších chlapců ze 16. a 14. oddílů dosáhla skvělých výsledků. Rozhodčí kvitovali skvělý přístup soutěžících, ti naopak nestrannost a spravedlivost sudích.

Období

Statistiky

  • 134 fotek
  • 0 se líbí

Nastavení

Nahlásit album
Slevy 25 % platí na všechny dárky z fotek. Vytvořte si z vašich fotek snadno fotoknihu, plakát, fotky na zeď a další fotoprodukty. Sleva platí po zadání kódu: Vajicka
S kódem: Vajicka Akce platí do 14. 4. 2024
Zjistit více
Reklama
Reklama

Pokračujte v prohlížení

Jestli se vám album líbí…

Přihlásit se na Rajče Prohlédnout znovu
Spustit prezentaci Zastavit
TIPZměny uložíte také pokračováním na další fotku či video a zrušíte je klávesou ESC.
Přidejte do popisu štítky (např. #svatba #cestování) a fotku či video tak objeví více lidí.
2013-16.srpen
Komentáře Přidat