2013-10.srpen

Název

2013-10.srpen

Popis

Dne 10.8.2013
Tento den začal velmi netradičně, místo známého budíčku ,,Barbora píše z tábora´´. Dostala vedoucí 11. OddíluVerča úkol. Muselaráno budit celý tábor kokrháním a také zpíváním následující básně:,,Kohoutek už třikrát obešel smetiště a ty ještě spíš, že se nestydíš´´. Poté předcvičovala před hlavním srubem ranní rozcvičku.
Po snídaní se oddíly 5 a 6 odebraly na cestu do putovního tábora. Oddíly 7 a 11 vyrazily na celodenní výlet do Miličína.Tam uviděly zatopený lom.
Poté co všechny oddíly opustili tábor, jsem otevřel ohradu, ve které bydlí tři ovečky a jeden beránek. Moc dlouho jim netrvalo a vydali se na obhlídku celého tábora.
Po dopoledním zaměstnání se oddíly nadšeně vrátily do tábora na buchtičky se shoodo. Povstupu do tábora spatřily volně se pohybující ovečky. Během poledního klidu, měli naši táborníci šanci pohladit si naše ovečky. Poté děti strávily zbytek klidu na svých chatičkách a srubech, kde odpočívaly a připravovaly se na odpolední program.Ten tak jako všechny ostatní probíhal v klidovém režimu.
Holčičky ze třetího oddílu pod vedením zkušených kapitánek chránily svoje buráky!
Při večerním nástupu obdrželi tři piráti Silverovou mušli za oddanost a spolupráci při oddílových aktivitách.
Po nástupu následovalo pirátské městečko. Děti si zde na různých stanovištích po splnění úkolu vydělaly hromadu pirátských dolarů. Mohly je pak utratit za pirátský ,,rum´´, popcorn, a pistáciovou zmrzlinu.
A pak už jsme zalezli do postýlek a po přečtení pohádek jsme usnuli.
Tímto se s Vámi loučí kapitán Kárlbloodyskull a jeho posádka!!!

Období

Statistiky

  • 69 fotek
  • 0 se líbí

Nastavení

Nahlásit album
Reklama

Pokračujte v prohlížení

Jestli se vám album líbí…

Přihlásit se na Rajče Prohlédnout znovu
Spustit prezentaci Zastavit
TIPZměny uložíte také pokračováním na další fotku či video a zrušíte je klávesou ESC.
Přidejte do popisu štítky (např. #svatba #cestování) a fotku či video tak objeví více lidí.
2013-10.srpen
Komentáře Přidat